Een week later geniet ik nog steeds na. Olijfbomen, crèmekleurige huisjes, het geluid van cicaden, waanzinnig Italiaans eten en een prachtig stel.

Zeventien jaar oud, verliefd en voor het eerst samen op vakantie. Of ja, samen, de ouders van Gregor waren er ook bij. Met een tentje verbleven ze een maand lang in Florence, Italië. Inmiddels hebben ze samen zo’n beetje de hele wereld gezien, maar zo’n eerste reisje vergeet je natuurlijk nooit meer. Florence heeft voor altijd een bijzonder plekje in hun hart. Vandaar dat ze elkaar hier, na inmiddels 14 jaar dikke verkering, het ja-woord gaven.

Terugdenkend aan deze dag is het eerste wat bij me terugkomt hun plezier samen. Dat zie je in hoe Gregor met een grijns van oor tot oor naar het ‘altaar’ loopt, in hoe Mascha hem met een zelfde blik tegemoet komt, hoe ze glunderen tijdens het ja-woord (kijk daar maar eens naar Mascha’s handjes, zo lief!) en hoe ze samen losgaan op de dansvloer. Dat ze gelukkig zijn met elkaar zie je aan alles. Als twee mensen zo’n maatje in elkaar gevonden hebben is dat heerlijk om te zien. “We doen alles samen. We zijn een team. Alle reizen die ik zonder je maak zijn vreselijk omdat ik mijn wederhelft zo mis”, zei Mascha tijdens de ceremonie tegen Gregor.

Naast dat hun connectie al zo fijn is om naar te kijken, trouwden ze ook nog eens op zo ongeveer het allermooiste plekje ooit. Toen ik aan het begin van de dag mijn ronde deed om mooie fotoplekjes te spotten werd ik dus ook lichtelijk hysterisch, zoals je vast begrijpt. Zoveel moois: wat moet ik kiezen?! Over een ding mocht in ieder geval geen twijfel bestaan: tegen zonsondergang zou ik ze meenemen naar de rand van het landgoed, waar je prachtig uitkijkt over de stad. Tegen de avond kwam alles samen. Hoe Mascha en Gregor daar zo met zijn tweetjes stonden, in het warme licht van de laatste zonnestralen, ik word er nog steeds warm en fuzzy van.

Dankjewel lief stel, dat ik deze mooie dag met jullie mocht delen.

 

Toasting all my life – Duce Williams

 

Fotografie: Studio Memoire | Michèle Giebing
Styling + weddingplanning: My Greatest Event
Haar + make up: Pascale Tesser & Marriët Gakes
Videograaf: A Beautiful Day
DJ: Steve Verm

Leave A

Comment

han giebing
juni 26, 2017
MOOI,MOOI EN NOG EENS MOOI.PRACHTIG GEDAAN EN EEN LEUKE BELEVENIS.
Beantwoorden
  juni 26, 2017
  Dankjewel! Dat was het zeker :)
  Beantwoorden
juni 26, 2017
Prachtige foto's!! Heel mooi gedaan!!
Beantwoorden
  juni 26, 2017
  Dankjewel!
  Beantwoorden
Silta
juni 26, 2017
Prachtig weer!
Beantwoorden
  juni 26, 2017
  Ahhhh dankje!
  Beantwoorden
juni 27, 2017
Wat prachtig!
Beantwoorden
  juni 27, 2017
  Heel veel dank!
  Beantwoorden
juni 27, 2017
Prachtige foto's! Echt ontzettend mooi...
Beantwoorden
  juni 27, 2017
  Zo fijn om te horen! Dankjewel!
  Beantwoorden
Ruben
juni 27, 2017
Prachtig Mies!
Beantwoorden
  juni 28, 2017
  Lief! Dankjewel! :)
  Beantwoorden
Linds
juni 29, 2017
Wow Michelle, prachtig!! Meesterwerk!
Beantwoorden
  juni 29, 2017
  Wat lief! Dankjewel!
  Beantwoorden